top of page

S.O.S. ketting

Praktische kettingen en sleutelhangers voor kleine weglopertjes 

Is jouw zoontje of dochtertje een weglopertje? De schrik van iedere ouder! Door de kinderen een ketting met telefoonnummer te laten dragen, geeft dit een rustgevender gevoel. Je hebt vaak ogen te kort in een druk pretpark of op een vol strand. De sleutelhanger kan eventueel aan de kleding vastgemaakt worden. Ook kun je de sleutelhanger natuurlijk bevestigen aan een sleutelbos die je altijd maar kwijt bent. ;)

Materiaalgebruik

De labels van zowel de ketting als de sleutelhanger zijn gemaakt van een dikke leersoort. Dit geeft het item een stoere uitstraling. De cijfers worden met de hand in het leer geslagen. Vervolgens worden de cijfers geverfd met gouden of zilveren verf.

Bij de kettingvariant kan er gekozen worden tussen een aantal verschillende edelsteen-kralen. Kies voor African turquoise (groen) of dalmatiër jaspis (wit met zwarte stipjes). Mocht je toch een andere edelsteenkraal wensen? Neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

Ook kan er gekozen worden uit 3 verschillende kleuren koord: grijs, roze of goud.

gepersonaliseerde kindercadeautjes

Sunny Little Girls verkoopt nog meer gepersonaliseerde handgemaakte kinderaccessoires. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de tasjes met eigen naam! klik hier.

De bijna-jarige tandjes aan het wisselen? Dan is het misschien leuk om te kijken bij de tandendoosjes. klik hier.

bottom of page