top of page

Acerca de

Materiaal

 

 

Alle accessoires zijn gemaakt van mooie kwaliteit materialen. Zo gebruik ik echt leer, edelstenen en katoen.

De edelsteen sieraden maak ik in combinatie met goldfilled of sterling zilveren details. 

Ondanks dat ik al de accessoires met zorg zo sterk mogelijk maak, mogen ze niet gedragen worden zonder het toezicht van ouderen ivm mogelijk verstikkingsgevaar!

Tasjes

 

De tasjes worden door mij gehaakt met katoendraad. De lederen applicaties worden allemaal apart uitgesneden uit een mooie kwaliteit buffelleer. Op de lederen applicaties kan gekozen worden voor een leren hartje bevestigd met een klinknagel of een edelsteentje. Het edelsteentje wordt met sterke lijm bevestigd. Voelt het toch niet helemaal veilig? Kies dan voor een hartje met klinknagelbevestiging of zonder één van de twee.

Armbandjes

Het rijgdraad dat ik voor de baby/kinderarmbandjes gebruik, is zeer sterk. 1 draad bestaat uit 49 dunne draadjes. Ik maak verder gebruik van gold filled en sterling zilveren details. Deze materialen kunnen goed tegen water, en gaan dus langer mee dan bijvoorbeeld gold plated details. 

gold-plated vs. gold-filled

Gold-filled onderdelen hebben een dikkere laag goud dan gold-plated onderdelen. Om deze reden zijn gold-plated sieraden goedkoper dan gold-filled sieraden. Ik verkoop liever een product dat iets duurder is, maar wel langer mee gaat dan een product dat goedkoper is, maar minder lang mee gaat. Dit is de reden waarom ik dus alleen sieraden maak met gold-filled en sterling zilver. 

Tandendoosjes

De tandendoosjes zijn van hout met buffelleer applicatie. Bij de meeste tandendoosjes wordt gewerkt met een klinknagel. 

bottom of page