top of page
DSC04800_edited.png

sieraden

Mooie unieke sieraden

Bij Sunny Little Girls kun je terecht voor baby/kinderkettingen en armbandjes. Er zijn veel barnsteenkettingen en armbandjes op de markt. Ik combineer barnsteen met edelsteentjes die minder gebruikelijk zijn. Zo draagt je kindje een origineel sieraad. 

Materiaalgebruik

 

Ik maak gebruik van edelsteenkralen, barnsteenkralen, schelp, sterling zilver en gold-filled. Qua edelstenen kun je bijvoorbeeld denken aan rozenkwarts, amethist, bergkristal maar ook de minder bekende howliet, sesame jaspis en rhodoniet.  Door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen, kan er langer genoten worden van het sieraad. De armbandjes zijn er zowel met een gewone zilveren of gold-filled sluiting of met een draaisluiting. De kettingen hebben een draaisluiting i.v.m. de veiligheid. Het baby armbandje met draaisluiting zou bij kleine baby's eerst om het enkeltje gedragen kunnen worden. De armbandjes met normale sluiting zijn gemaakt met een 49 draads metalen draad.  De geknoopte armbandjes en kettingen zijn met 4 draden tegelijk geknoopt.

gepersonaliseerde kindercadeautjes

Sunny Little Girls verkoopt nog meer gepersonaliseerde handgemaakte kinderaccessoires. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de tasjes met eigen naam!

Een doosje waar het armbandje mooi in past? Kijk dan hier.

bottom of page